נצפו לאחרונה

לחם בוכרי בבית

Среднеазиатский хлеб / лепешки пекут в глиняной или каменной печи, которая называется ТАНӮР ( ТАНУР تنور ) по-персидски или ТАНДИР (ТАНДЫР) по-тюркски.

Но при желании можно испечь почти настоящий хлебушек и в домашней духовке.

Состав:

Мука 0.5 кг
Дрожжи сухие 1-2 ч. ложки
Сахар 1ч. ложка
Соль 1ч ложка
Вода: 310 мл
Немного кунжутных зернышек
Немного сливок (опционально)

В Средней Азии говорят: Горячий хлеб - живой! По-персидски: Нони гарм ҷон дорад!

Наша страничка в Фейсбуке
https://www.facebook.com/maxmalkiel



איך עושים פיתה / לחם בוכארי (בוכרי) בבית בתנור אפיה רגיל.

קמח - חצי קג
שמרים יבשים: 1 כפית גדושה
סוכר: 1 כפית שטוחה
מלח: 1 כפית
מים: 310 מל
מעט שומשום
מעט שמנת מתוקה (אופציונלי) בבוכארא (בוכרה) אומרים בשפתנו הלא היא פרסית: נאן גרם ג'אן דארד כלומר לחם חם הוא חי (מילולית ,יש לו נשמה


How to bake Central Asian (Tajik, Uzbek, Bukharian ) bread using a usual oven at home.

Milkyroad vidoes.


Мои другие рецепты здесь: https://www.youtube.com/playlist?list=PLA546A90A225ACF4A

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

642 צפיות
תגיות
מתכוני לחם, מתכון ללחם, הכנת לחם
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן