השף מישי בלוג מרציפן פיסטוק מתכון בטוח

מתוך התוכנית 'מתכון בטוח'

מרציפן פיסטוק:
חמרים:
180 גרם מרציפן 56%
40 גרם פיסטוק קלוי
10 גרם אמארטו
100 גרם אבקת סוכר

500 גר' שוקולד מטומפרר לציפוי 50 יחידות פראלין
אופן הכנה:
קולים פיסטוק קלוף, ומקררים. טוחנים דק במעבד מזון ומעבדים ביחד על גבי שולחן את המרציפן והפיסטוק הטחון. מערבבים את ליקר האמארטו עם אבקת הסוכר, הפיסטוק והמרציפן, עד לקבלת מירקם של בצק הנוח לרידוד. במידה והתערובת עדיין רכה, אפשר להוסיף עוד אבקת סוכר. מרדדים בעזרת מערוך, עלה בעובי של 10 מ"מ. מצפים את חלקו העליון של העלה בשיכבה דקה של שוקולד מטומפרר. נותנים להתמצק, הופכים וחותכים לקוביות בגודל של 25x25 ס"מ. טובלים בעזרת מזלג בשוקולד מטומפרר. מקשטים בפיסטוק ונותנים להתמצק על גבי נייר אפיה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

297 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן