השף מישי בלוג מרציפן פיסטוק מתכון בטוח

מתוך התוכנית 'מתכון בטוח'

מרציפן פיסטוק:
חמרים:
180 גרם מרציפן 56%
40 גרם פיסטוק קלוי
10 גרם אמארטו
100 גרם אבקת סוכר

500 גר' שוקולד מטומפרר לציפוי 50 יחידות פראלין
אופן הכנה:
קולים פיסטוק קלוף, ומקררים. טוחנים דק במעבד מזון ומעבדים ביחד על גבי שולחן את המרציפן והפיסטוק הטחון. מערבבים את ליקר האמארטו עם אבקת הסוכר, הפיסטוק והמרציפן, עד לקבלת מירקם של בצק הנוח לרידוד. במידה והתערובת עדיין רכה, אפשר להוסיף עוד אבקת סוכר. מרדדים בעזרת מערוך, עלה בעובי של 10 מ"מ. מצפים את חלקו העליון של העלה בשיכבה דקה של שוקולד מטומפרר. נותנים להתמצק, הופכים וחותכים לקוביות בגודל של 25x25 ס"מ. טובלים בעזרת מזלג בשוקולד מטומפרר. מקשטים בפיסטוק ונותנים להתמצק על גבי נייר אפיה.
הצג עוד
Play
Mute
00:00
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Remaining Time -0:00
Stream TypeLIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Fullscreen
Playback Rate
    1
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Chapters
    • Chapters
    The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

    לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

    343 צפיות
    מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
    הקלד שם, או לחץ כאן