נצפו לאחרונה

אופמה - תבשיל סולת וירקות הודי: מבשלים עם ונו

https://www.yogaoflove.org

אופמה, עוד אחד מהמאכלים המיוחדים והטעימים של הודו. סיפרתי שבסמינרים שונים שהשתתפתי בהם בהודו, כל יום הגישו לארוחת הבוקר קיצ'רי עם יוגורט. אבל, פעם או פעמיים בשבוע כשרצו "לצ'פר" אותנו, הגישו אופמה. את האופמה נהוג לאכול כארוחת בוקר בליווי של צ'טני או יוגורט, ועם כמה טיפות לימון שמפזרים מעליה. מה שנחמד באופמה שאנחנו יכולים להכין אותה מכל ירק שנרצה ועם איזה תבלינים שאנחנו אוהבים. אפשר גם לבשל אותה בלי תבלינים בכלל, עם מעט מלח, קצת ירקות, וזהו. את האופמה אפשר להכין סמיכה או דלילה, במקומות שונים בהודו מגישים אותה סמיכה, ובמקומות אחרים מגישים את האופמה במרקם דליל יחסית, כמו דייסה.

סדנת בישול, סדנאות בישול, קורס בישול, מתכונים הודים, אוכל הודי, מתכונים צמחוניים

יוגה של אהבה
https://www.yogaoflove.org

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

439 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים צמחוניים
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן