נצפו לאחרונה

שירלי בר מדגימה הכנת גבינה טבעונית וטעימההההה!!!

להלן המתכון
1 כוס שקדים קלופים ומושרים
1 כוס קשיו מושרה
5 קפסולות של פרוביוטיקה
1 כוס מים

ההכנה:
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב. כאשר המרקם אחיד, שיפכו את הקרם שהתקבל לקערית, תכסו עם בד או מגבת, והניחו במקום חמים למשך 18-24 שעות.

שלב ב
כאשר הגבינה עברה את תהליך ההתססה, הגיע הזמן לתבלן אותה. החזירו את הגבינה לבלנדר והוסיפו איזה תיבלון שאתם רוצים. אני הוספתי:
2\1 כפית מלח,
מיץ של חצי לימון,
ו- 1 כפית שימרי בירה.
ערבבו היטב.
בשלב הזה הגבינה כבר מוכנה אך צריכה להתקרר למשך שעתיים לפחות. ככל שתשאירו אותה יותר במקרר, כך היא תהפוך ליותר קשה -- כמו גבינה צהובה.
לבריאות!!!

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת vod-galit
183 צפיות
תגיות
מתכון, מתכונים, מתכונים טבעוניים, אוכל טבעוני
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן