VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

מתכון להכנת גולאש הונגרי אמיתי

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


108 צפיות

תיאור

מתכון להכנת גולאש הונגרי של השף אבי שטייניץ מאדום אדום. תבשיל קדירה זה שם גנרי לכל התבשילים שנעשים בבישול ארוך ומתבשלים על קדרה, גז ,כיריים, תנור סיר בישול חשמלי. בכל תרבות קולינרית יש לנו תבשיל קדרה אופייני . הגולש כמובן שייך להונגרים . אנחנו נשתמש בנתח כתף עגל שאותו נחתוך לקוביות שאותם חשוב לחתוך באופן שווה . כאשר מכינים קדרה יש חשיבות מכרעת לגודל הסיר לכמות התבשיל המתבשל מכוון שהוא מתבשל לאורך זמן על הכיריים או בתנור החתיכות לא צריכות להיות קטנות מידי אלא 2 x2 3X3 על מנת שהבישול לא יהיה מהיר מידי והם יהיו עסיסיות וטעימות . אנחנו משתמים בשומן אווז מומס (שמלץ) מכניסים אותו לסיר יחד עם הצל והשום . העיקרון הוא שמשתמשים במיצים של הבשר קדרה שיוצרים טעם חזק מודגש שהם בונים את הטעמים של התבשיל .החלקים שמתאימים לבישול קדרה הם כתף, שריר,צוואר חלקים שעבדו הרבה והם אלו שנותנים את התוצאות הטובות לקדרה משובחת .חשוב לצרוף את הנתחים לפני מוסיפים פלפל ירוק עלי דפנה קימל טחון פלפל שחור לא גרוס שנקבל תבשיל אחיד ומוסיפים מעט מלח גס ומערביבים יש לנו הרבה נוזלים מהבשר ואנחנו מוסיפים להם עוד נוזלים לדוגמא נוזל עוף כל הנוזלים צרכים לחסות את הבשר . מוסיפים פפריקה מתוקה .לאחר שעה וחצי שהשבר התרכך מוסיפים קוביות תפוח אדמה חשוב שזה יהיה שעה וחצי אחרי . לאורך כל הבישול חושב להקפיד על
בישול עם מכסה .בתאבון

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר
http://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום
http://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו
http://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS