נצפו לאחרונה

מתכון לבגט

צפו באסנת השפית שלנו שתראה לכם, שלב שלב, איך להכין בגט צרפתי אמיתי.

חומרים - שלב א':
2 כוסות קמח
כוס וחצי מים פושרים
קורט שמרים טריים (בערך 2 גרם)
לסרטון הכנת הפוליש (שלב א') הקליקו כאן: https://www.youtube.com/watch?v=RxGbIVPp-k4

חומרים - שלב ב':
2.5 כוסות מים קרים
1 ק"ג קמח לחם (שטיבל2)
כפית וחצי מלח
15 גרם שמרים טריים
אופן הכנה:

שלב א' -- הכנה יום קודם:
מערבבים את כוסות המים, הקמח והשמרים בקערה.
מכסים ומניחים בצד ל-3 שעות.
לאחר 3 שעות מכניסים למקרר ל-12 שעות.

שלב ב':
מכניסים את כל החומרים למיקסר ולשים עם וו לישה, כולל המסה של שלב א' במהירות בינונית למשך כ-10-12 דקות עד שהבצק הופך אחיד.
מניחים את הבצק בצד לשעה מכוסה במגבת מטבח.
מחלקים ל-10 גלילים ומניחים בצד לעוד 15 דקות.
מעצבים צורה של בגט מוארך עם שפיץ, מניחים על מגשים ומכסים בבד למשך שעה-שעה וחצי, עד שהבגט מכפיל את נפחו.
יוצרים חתכים ומכניסים לתנור מחומם מראש ל-240 מעלות.
מניחים בתחתית התנור קערה עם מים ליצירת אדים.
לאחר 2-3 דקות מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים עוד 15 דקות.


תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת vod-galit
82 צפיות
תגיות
מתכוני לחם, מתכון ללחם, הכנת לחם
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן