נצפו לאחרונה

לחם בית, לחם פרנה אמיתי ,לחם מרוקאי, מאיר ממן מבשל

מתכון ללחם בית, לחם פרנה, לחם מרוקאי, של מאיר ממן.
חומרים:
1 ק"ג קמח לבן
1/2 כף סוכר
1/2 כף דבש
1/2 1 כף שמרים
1/2 כוס שמן
1 כף מלח
2-3 כוסות מים חמימים.

הכנה -
שמים את הקמח בקערה
מוסיפים את הסוכר, הדבש והשמרים ומערבבים קלות.
מוסיף את השמן ומערבב שוב .
מוסיף מים בהדרגה ומערבב .
מוסיף את המלח ומערבב.
מוסיף מים ומערבב עד לקבלת בצק נעים כפי שרואים בסרט.

מתפיחים כחצי שעה שעה.
יוצרים 4-5 עיגולים ומתפיחים שוב כחצי שעה נוספת.
מרדדים כל עיגול לצורת לחם עגול ולעובי רצוי.
מכניסים לסיר גריל (ראו בסרט) מתיזים על הבצק מעט מים ואופים, כשצד אחד מוכן הופכים את הלחם ואופים שוב.
ניתן לאפות בתנור אפייה רגיל, אך המרקם והטעם יהיו שונים מהגריל שייתן צורה וטעם אותנטיים.
בתיאבון


תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן