נצפו לאחרונה

פינת הבישול של אברהמסון לחיים בריאים יותר (פרק 8)

פינת הבישול של אברהמסון ללא סוכר וללא גלוטן.
בכל תכנית יכין אתכם השף של מכון אברהמסון מתכון חדש, וגם ייתן טיפ לחיים בריאים.
אתם מוזמנים להתלוות אלינו להרפתקה הקולינרית, להתנסות בעצמכם ולספר לנו איך הצליח לכם.
והפעם סקיני פסטה ספגטי עם נתחי טונה,צלפים,וירקות ברוטב עגבניות

המצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת ספגטי (200 גרם)
1 בצל חתוך לקוביות
1/2 כפית שום כתוש
1 קופסא טונה במים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
מעט צלפים מוחמצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל,אורגנו לתיבול
מעט מיץ לימון סחוט טרי
אופן הכנה:
מחממים מעט שמן זית במחבת
מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט,מוסיפים את השום הכתוש,
מוסיפם למחבת את הטונה והצלפים,את האורגנו ומבשלים מעט
מוסיפים את הגזר והעגבנייה,מתבלים במלח ופלפ,מבשלים כמספר דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות וממשיכים לבשל כ-10 דקות
מכינים את הסקיני פסטה לפי הוראות ההכנה הרשומות על גבי האריזה ומוסיפים לרוטב
מבשלים כ 5 דקות
מוסיפים למחבת את הפטרוזיליה הקצוצה ומעט מיץ לימון ומערבבים
מגישים מיד
בתיאבון!

צפייה מהנה!
https://www.abrahamson.co.il

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

480 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן