VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

מתכון להמבורגר סלק טבעוני

הסרטון יוצג בעוד 5

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


נוסף לפני מאת טל וולבובסקי עוד בקטגוריה מתכונים טבעוניים בישול ומתכונים
19 צפיות

תיאור

מתכון להמבורגר טבעוני טעים בטירוף! המבורגר סלק טבעוני, בריא מאוד, עשיר בטעמים וקל להכנה. ניתן לאפות את ההמבורגרים או לטגן.


מתכונים טבעוניים נוספים:
כדורי תמרים בריאים: http://bit.ly/2xnwGgX
חומוס ביתי: http://bit.ly/2LI2DXe
סלט קינואה טבולה: http://bit.ly/2MDOQxR
פסטה ברוטב אבוקדו: http://bit.ly/2MxNIf1



הצטרפו אליי:
אינסטגרם: https://www.instagram.com/thecookingfoodie/
פייסבוק: https://www.facebook.com/thecookingfoodie/
הערוץ שלי באנגלית: https://www.youtube.com/c/thecookingfoodie/


מרכיבים:
3 סלקים בינוניים
1 גזר
1 בצל
300 גרם חומוס מבושל
3 כפות טחינה גולמית
2 שיני שום כתושות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה מעושנת
1/4 כפית אגוז מוסקט
3-4 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
הוראות הכנה:
1. קוצצים בצל, מקלפים ומגרים גזר, מקלפים ומגרדים את הסלקים.
2. מחממים שמן זית על אש בינונית. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, כ5 דקת. מוסיפים שום, גזר וסלק מגורדים. מבשלים כ8-10 דקות. מסננים את הנוזלים ומניחים בקערה.
3. בעזרת בלנדר טוחנים את גרגירי החומוס עם הטחינה והלימון עד למשחה חלקה.
4. מעבירים את תערובת החומוס אל תערובת הסלק, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב עם הידיים עד לאיחוד מלא. מקררים במשך חצי שעה. לאחר הקירור יוצרים בורגרים בגודל הרצוי.
5. ניתן להכין את הבורגרים גם באפיה וגם בטיגון: אם אתם מטגנים, מחממים שמן זית, שמים את הבורגרים על המחבת ומטגנים כ4 דקות מכל צד או עד מוכן. אם אתם בוחרים לאפות, חממו את התנור ל180 מעלות ואופים כ40 דקות.
6. מרכיבים את ההמוברגר ונהנים 

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS