VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

מתכון למרק ריבולטה איטלקי

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


60 צפיות

תיאור

אסף גרניט ממסעדת מחניודה מלמד אתכם להכין מרק חורפי במיוחד- מרק ריבולטה עשיר עם קטניות ולחם ישן מאתמול
למתכון המלא באתר וואלה: http://food.walla.co.il/?w=/1114/2511105
חומרים ל- 4 מנות:
שמן זית
2 בצלים קצוצים גס
4 שיני שום קצוצות גס
300 גרם חומוס שהושרה לילה מראש
200 גרם אפונה יבשה
150 גרם עדשים ירוקות
כפית טימין קצוץ
2 גרגירי פלפל אנגלי
1/2 כוס יין לבן
1 ליטר מים
כפית זעתר טרי קצוץ
מלח
פלפל
כפית כורכום
1 עלה דפנה קרוע לשניים
צרור פטרוזיליה קצוצה
1/2 בגט יבש


להגשה:
3 עגבניות פרוסות ל-4 ללא העוקץ
יוגורט קר (לא חובה)


אופן ההכנה
1. חותכים את הבגט לחתיכות עבות ולא אחידות. מעבירים למחבת חמה ומאדים עם הרבה שמן זית על אש נמוכה להזהבה.

2. מכניסים את הבצל והשום לסיר רחב וחם. מוסיפים שמן זית ומאדים מספר דקות עד שמזהיבים.

3. מוסיפים את החומוס, האפונה והעדשים למחבת, מערבבים ומטגנים מספר דקות.

4. מוסיפים טימין, פלפל אנגלי ויין לבן ונותנים לו לבעבע מעט.

5. מוסיפים מים עד לכיסוי. מוסיפים זעתר טרי, מלח, פלפל, עלה דפנה וכורכום. מכסים ומבשלים כארבעים דקות לריכוך הקטניות.

6. מוסיפים חצי מכמות הלחם הקלוי למרק ומבשלים מספר דקות. מוסיפים לסיר פטרוזיליה קצוצה ובמקביל עורכים את הצלחת להגשה: בתוך כל קערת מרק מניחים 3 פרוסות עגבניה, פרוסת לחם קלוי, מוזגים את המרק ובוזקים מעל 2 כפות יוגורט קר.

כלים באדיבות ארגל
הפקה בימוי ועריכה: IVP בית הפקות מקוון

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS