נצפו לאחרונה

שיעור 5 מתכון להכנת קרפצ'יו – אדום אדום

מתכון להכנת קרפצ'יו של השף אבי שטייניץ מאדום אדום.
קרפצ'יו שייך למשפחת המנות מבשר נא. בשר נא הוא בשר שלא עבר התערבות תרמית, הטעם שלו הוא תוסף לתבלינים שאנחנו מוספים במנה .אנחנו נשתמש בנתח של פילה ללא העור החיצוני שלו. כאשר אנחנו רוצים להכין קרפצ'יו אנחנו משתמשים בנתחים משובחים עם סיביות נמוכה מאוד וזאת על מנת שנוכל לחתוך וללעוס אותם בצורה טובה יותר. אנחנו לוקחים את נתח הבשר ובעזרת סכין חדה אנחנו חותכים את הבשר אחרי שהיה במקרר בטמפרטורה של 4 מעלות ובכך הפריסה תהיה קלה יותר כדאי לשטח את המנות שפרסנו אנחנו עוברים עליהם עם סכין וכך אנחנו מגיעים לפרוסות דקות וגדולות. על הצלחת אנחנו מניחים את הפרוסות אחת ליד השנייה . על המנות שפרסנו נוסיף שמן זית שלמעשה מגן כל הבשר מהמלח הפלפל וכל התוספות שנוסיף בהמשך .נוסיף נגיעות של מיץ לימון מעט בלסמי פלפל גרוס מלח גס אל הם מרכיבי התיבול העיקריים . נוסיף עליי ארוגולה כיאה למנה איטלקית . במידה ותרצו מנה חריפה מומלץ להוסיף צילי חריף קצוץ .בתאבון

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

264 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן