נצפו לאחרונה

שיעור 2- מתכון להכנת נתחוני צ'אך מוקפצים עם בצל ירוק בניחוח אסייתי- אדום אדום

מתכון להכנת נתחוני צ'אך מוקפצים עם בצל ירוק בניחוח אסייתי של השף אבי שטייניץ מאדום אדום. כשמדברים על הקפצה מדברים על טיגון מהיר. לצורך הקפצה רצוי להשתמש בחלקי בשר עם סיביות נמוכה שיהיה קל לחתוך וללעוס, מומלץ להשתמש בחלקים אחוריים כמו: צ'אך, שייטל, ויסטברטנס, פילה או סינטה שיביאו מנות טעימות בהכנה מהירה.
להכנת המנה נשתמש בצאך נחתוך לפרוסות דקות . נתחיל בהכנת הרוטב צ'ילי קצוץ שום קצוץ ג'ינג'ר חומץ אורז סויה בהירה ודבש לאזן את המליחות של הסויה נערבב הכל יחד ושנים בצד. את נתחוני הבשר נצפה בקורנפלור על מנת שלא יצרבו יתר על המידה בזמן ההקפצה. מומלץ לעשות זאת על מסננת ששאריות הקורנפלור ירדו ומה שיישאר זה בשר עם ציפויי דק של קורנפלור. אנחנו מלהיטים את הווק לפני שמתחילים להקפיץ בשביל שהבשר יאטם בצורה אחידה. מכניסים את הבשר לווק ללא תזוזה עד שהוא נאטם ורק אז מערבבים . ברגע שהנתחים קיבלו את הצבע שלהם נוציא אותם מהווק . לווק נוסיף שמן ונתחיל להקפיץ בצל ירוק את החלק הלבן שלו גזר רצועות של זוקיני אספרגוס טרי בצל סגול מטגנים הכל יחד ושמורים על הקריספיות שלהם. את הרוטב שהכנו אנחנו נוסיף לווק יחד עם נתחי הבשר המוקפצים. נוסיף אגוזי קשיו קלועים ושבורים בצל ירוק ופלקסים של קוקוס קלוי. מומלץ להוסיף עלי בזילקום למנה אחרי שמורידים אותה מהאש שהמנה תספוג את הארומה שלהם

רוצים להכיר את המוצרים של אדום אדום היכנסו לאתר
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/Ad...

לספר הנתחים השלם של אדום אדום
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/Other/Book.aspx

למתכונים נוספים לחצו
https://www.tnuva.co.il/OurProducts/AdomAdom/Pages/RecipesIndex.aspx

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

728 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן