נצפו לאחרונה

קשיי עיכול - אנזימים לעיכול המזון ומניעת רגישות למזון

אנזימים לעיכול המזון ומניעת רגישות למזון עם ד"ר קובי עזרא. https://diet2all.net אנזימי עיכול
אנזים (Enzyme מיוונית: פירושו: בתוך שמר) חומר המזרז תהליכים כימיים. מרבית האנזימים הם חלבונים אולם יש קבוצת אנזימים שהיא RNA. מקור השם, כאמור, הוא באנזים הראשון שהתגלה, כאשר בודדו תמצית מתאי שמרים.
אלפי אנזימים מצויים בכל תא של כל יצור חי והתא החי אינו יכול לתפקד בלעדיהם.
אנזימי העיכול דרושים לתהליכי עיכול תקינים, כך מסייעים למניעת מצבים, כמו: קשיי עיכול ורגישויות במערכת העיכול (עצירות, שלשולים, גזים, צרבות ותחושת מלאות לאחר הארוחה), הם גם חיוניים לעיכול וספיגת אבות המזון בצורה תקינה, להפחתת סוגים שונים של אלרגיות למזון ועוד....

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

269 צפיות
תגיות
קשיי עיכול תסמינים, קשיי עיכול אבחון, קשיי עיכול טיפול
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן