נצפו לאחרונה

קרין גורן - עוגה מושלמת ליד הקפה

כמות: תבנית אינגליש קייק סיליקון (או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות)

200גרם חמאה, רכה
1 כוס סוכר (200 גרם)+2 שקיות סוכר וניל
½ 2 כוסות קמח תופח (350 גרם)
3 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
תרסיס שמן פאם קנולה

1. במעבד מזון מעבדים חמאה, סוכר, סוכר וניל וקמח תופח רק עד לקבלת תערובת פירורית.
2. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים בצד (מוציאים את הפירורים רק אחרי שמוודאים שהמכשיר כבוי ורק בעזרת כף - אל תתפתו להכניס יד למעבד המזון אם אתם קשורים לאצבעות שלכם...).
3. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים ביצים, שמנת חמוצה ואבקת אפייה ומעבדים עוד 20-15 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
4. משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק חצי מגובה התבנית וזה בסדר – העוגה תופחת מאוד בתנור.
5. אופים כ-45-40 דקות ב-180 מעלות להזהבה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

1,066 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן