נצפו לאחרונה

קדאיף מסקרפונה, מתוך מיקי שמו עושה בית ספר עונה 2: פרק 3

רינג קוטר 6

חומרי הגלם:
300 גרם שערות קדאיף
200 גרם חמאה מזוקקת
לקרם:
2 מיכלי שמנת מתוקה
כף סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
מקל וניל
לנקטרינה:
4 נקטרינות בשלות
4 קיווי
אבקת סוכר
רוטב בלסמי מצומצם
להגשה:
200 גרם סוכר חום
100 גרם מים
קליפת תפוז חתוכה לז'וליינים
מקל קינמון
כוכב אניס
אופציות נוספות להגשה:
עלי נענע לעיטור

אופן ההכנה:
מאווררים קלות את שערות הקדאיף ומערבבים עם חמאה מומסת.
יוצרים מן הקדאיף עיגולים קטנים, מניחים במגש מרופד בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות. מצננים.
בינתיים חותכים את הנקטרינות לפרוסות ומערבבים עם אבקת סוכר ובלסמי מצומצם. מניחים בצד לספיגת טעמים.
במקביל, קולפים ז'וליינים מן התפוז ומבשלים עם הסוכר והמים עד להסמכת מי הסוכר. מניחים את הז'וליינים לייבוש.
הקרם:
במיקסר עם וו גיטרה פותחים מעט את גבינת המסקרפונה, מוסיפים מקל וניל וסוכר.
מחליפים את הגיטרה בוו בלון ומוסיפים את השמנת המתוקה, מקציפים קלות עד לקבלת קרם אוורירי ויציב.
ההרכבה:
מעבירים את הקרם לשק זילוף, מזלפים מן הקרם על גבי צלחת ההגשה, מדביקים את הקדאיף לצלחת (בעזרת הקרם) ומזלפים טבעות אחידות של קרם על גבי עיגולי הקדאיף,
מעטרים בפרוסות הנקטרינה ובריבת תפוז ביתית.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

540 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן