נצפו לאחרונה

נתחי עוף וירקות מוקפצים עם סקיני פסטה

פינת הבישול של אברהמסון ללא סוכר וללא גלוטן.
בכל תכנית יכין אתכם השף של מכון אברהמסון מתכון חדש, וגם ייתן טיפ לחיים בריאים.
אתם מוזמנים להתלוות אלינו להרפתקה הקולינרית, להתנסות בעצמכם ולספר לנו איך הצליח לכם.
והפעם נתחי עוף וירקות מוקפצים עם סקיני פסטה

מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת נודלס(200 גרם)
100 גרם חזה עוף חתוך לרועות
1 בצל חתוך לרצועות
1/2 כפית שום כתוש
1 גזר חתוך לרצועות
1 קישוא חתוך לרצועות
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות
רוטב סויה לתיבול
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית
מוסיפים את הבצל הפרוס ומאדים מעט,
מוסיפים שום כתוש,
ממשיכים לבשל
מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומתבלים במלח ופלפל, ממשיכים לבשל עוד כ2 דקות,
מוסיפים למחבת את שאר הירקות הפרוסים, מאדים כמספר דקות, מתבלים במלח ופלפל
מכינים את הסקיני פסטה לפי ההוראות הרשומות על גבי האריזה ומוסיפים למחבת
מתבלים ברוטב סויה
ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות
בתיאבון!

צפייה מהנה!
https://www.abrahamson.co.il

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

387 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן