נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - עוגיות פריכות עם תמונת שוקולד (כמו

כל כך יפות, העוגיות האלה, וכל כך קלות להכנה. נכון, צריך להצטייד בחותכן מיוחד ותבנית סיליקון תואמת, ואז אפשר לפתוח מפעל לעוגיות בסגנון "עד חצות" עוגיית שוקולד פריכה ומעליה טבלת שוקולד קטנה ודקה עם הטבעה. כמה יפה ככה טעים!

200 גרם חמאה, קרה וחתוכה לקוביות
1 כוס סוכר (200 גרם)
1/2 קילו קמח
2 ביצים
200-300 גרם שוקולד חלב מילקה או מילקה אקסטרה קקאו (מריר), מומס

1.במעבד מזון מעבדים חמאה, סוכר וקמח לפירורים. מוסיפים ביצים ומעבדים לבצק אחיד.
2.מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן, מכסים בעוד נייר אפייה ומרדדים לעובי 1/2 ס"מ.
3.קורצים לעוגיות בעזרת החותכן המיוחד (כדאי לקמח אותו קצת לפני) ומניחים במרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4.אופים ב-180 מעלות 15 דקות, להזהבה. מצננים.
5.בינתיים מוזגים שוקולד מומס לתבנית הסיליקון התואמת ומקפיאים להתקשות. מצננים את העוגיות, מורחים 'נגיעה' של שוקולד מומס (בתור דבק) ומניחים את ציור השוקולד מעל.

עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב-ynet: https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426,00.html

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד
הסרטון נטען 14
עבור לסרטון (10)

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

536 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן