מתכון לפרלינים אוריאו - סודות מתוקתקים עם קרין גורן

קינוח שוקולד אישי מ-5 מרכיבים שנראה כמו פרלין מושקע מוויטרינה, עם הפתעת אוראו בפנים
FOODY – מיזם התוכן הקולינרי של ישראל עם כל המתכונים, הכתבות, הטכניקות, הסרטונים השפים והבלוגרים הכי טובים שיש במקום אחד.
בואו לבקר אותנו באתר: https://foody.co.il/
עשו לנו לייק בפייסבוק: https://www.facebook.com/FoodyIL/
עקבו אחרינו באינסטגרם: https://www.instagram.com/foody_israel/

להכין פרלינים קלאסיים זו עבודה מורכבת. צריך לדעת "לטמפרר" – לשחק עם טמפרטורות השוקולד תוך כדי המסה וקירור, כדי להבטיח שההתגבשות הפנימית שלו תהיה אידיאלית ותניב שוקולד מבריק. לי, אני מודה, אף פעם לא הייתה הרבה סבלנות לטמפרינג. אז מצאתי לי קיצורי דרך: תוספת של טיפונת שמן לשוקולד מומס (ליציבות וברק גם אחרי קירור רגיל) וקישוטים שבזכותם ממתקי השוקולד הביתיים שלי נראים כאילו יצאו מחלון ראווה של שוקולטרי.

תבנית סיליקון שקעים למאפינס

*צריך גם: שקף מודפס לשוקולד

200 גרם שוקולד מילקה לבן באבלס
200 גרם שוקולד מילקה חלב
200 גרם שוקולד מילקה אקסטרה קקאו (מריר)
3 כפות שמן
1 חבילה עוגיות אוריאו

1. גוזרים שקפי שוקולד לעיגולים בגודל השקעים. מניחים עיגול בתחתית כל שקע, כשהצד המחוספס כלפי מעלה.
2. ממיסים במיקרוגל (בקערית נפרדת לכל סוג) את כל סוגי השוקולד. מוסיפים לכל קערה כף שמן, לדילול.
3. מוזגים כף שוקולד לכל שקע, מעל השקף. מניחים מעל עוגייה ומכסים בעוד שוקולד (משחקים עם הטעמים של השוקולד, ליצירת פרלינים בכמה צבעים).
4. מקפיאים 20 דקות להתייצבות.
5. מחלצים בלחיצה ומקלפים את השקף.


עקבו אחרינו גם בפייסבוק : https://bit.ly/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב- ynet :
https://bit.ly/carinynet

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

491 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן