נצפו לאחרונה

מתכון למרציפן תוצרת בית

אין צורך לקנות יותר מרציפן, מהיום תוכלו להכין אותו בבית. השף עומר מילר יסביר לכם כיצד.

חומרים:
1 ק"ג שקדים לבנים קלופים ומיובשים או שקדים לבנים לא קלופים
3/4 כוס סוכר דק דק
500 מ"ל תרכיז רוזטה אמיתי
כמה טיפות תמצית מי ורדים
לימון צהוב חצוי לשניים

לציפוי:
2 כוסות סוכר

אופן ההכנה:
1. טוחנים את השקדים במג'מיקס. מוסיפים סוכר וממשיכים לטחון.

2. בסיר שמים רוזטה, מוסיפים את השקדים הטחונים,מי ורדים והלימונים. מערבבים לקבלת בצק. מוציאים את הלימונים.

3.מעבירים לקערה ואותה מעבירים לקערה עם מי קרח לקירור.

4. את גוש הבצק מרדדים ויוצרים נקניקים. כל נקניק חותכים לחתיכות קטנות וזורקים לתוך קערת סוכר.

5. מגלגלים את החתיכות בסוכר ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

234 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן