נצפו לאחרונה

מתכון חזה עוף בציפוי פנקו על מצע נודלס (אטריות) מוקפצות

חזה עוף שלם בציפוי פריך ומתובל הוא שיפור מפתיע של שניצל המוכר. פירורי הפנקו והטמפורה יוצרים שכבת ציפוי פריכה וטעימה. בשילוב עם נודלס דלעת זו מנה המתאימה לאירוח, כזו שגם ילדים יאהבו לאכול.
המתכון מוצג על-ידי שף הבית של Taste of Asia שלומי שלו.
מתכונים נוספים לבישול אסיאתי באתר: https://tasteofasia.co.il/ntext.asp?psn=20
מוצרי המזון Taste of Asia כשרים. ניתן להשיגם ברשתות המזון, במעדניות וברשת חנויות מזרח ומערב.
צילום: אלון וגנפלד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

373 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן