הכנת לחמניות, מתכון והסברים בטקסט למטה - רמת קושי קל

החומרים :
חמישים גרם שמרים טריים
חצי ליטר מים פושרים
שלוש כפות סוכר
קילו אחד של קמח לבן
ביצה ושני חלמונים
שתי כפיות מלח
חלמון וקצת שמנת מתוקה להברשה
שומשום לציפוי.
אופן ההכנה:
שמרים, סוכר, חצי מכמות המים קצת קמח, להתפיח כ 10 דקות
להוסיף את שארית המים ,ביצים הקמח והמלח. נותנים להתפחה כשעה.
קורצים עיגולים וקולעים לצורה הרצויה כ 50 מיני לחמניות .
מתפיחים כ -15 דקות
מושחים חלמון ביצה עם שמנת מתוקה,
בוזקים שומשום
אופים בחום גבוהה 250 מעלות כ 7 דקות עד שמשחימות


תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

231 צפיות
תגיות
מתכוני לחם, מתכון ללחם, הכנת לחם
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן