נצפו לאחרונה

ברוסקטת עוף ברוטב טונה, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 6

המרכיבים:
פרוסות בגט/לחם מחמצת מאורך
3 כפות שמן זית
1 ק״ג פרגית עם העור
150 סמ״ק יין לבן יבש
1 שן שום
1 בצל
1 גזר
1 מקל סלרי ללא העלים
1 עלה דפנה
לרוטב:
4 פילטים אנשובי
2 קופסאות טונה בשמן, מסוננות היטב
1 כף צלפים
2 כפות מיונז איכותי
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:
הברוסקטה:
פורסים פרוסות אלכסוניות וקולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה עמוקה.
העוף:
במחבת חמה מאוד צורבים את העוף כאשר העור כלפי מטה.
כאשר העור פריך ושחום, הופכים את הנתחים ומוסיפים את היין, השום, הבצל, הגזר, הסלרי ועלה הדפנה.
מבשלים עד שהנוזלים מתאדים כמעט לגמרי.
במידה והעור מופרד, צולים את העור ואת הפרגית בנפרד.
הרוטב:
קוצצים את האנשובי, הטונה והצלפים.
מוסיפים כ - 1/3 מן המיונז ומערבבים עד לאיחוד.
ניתן לטחון בבלנדר מוט על מנת לקבל מרקם חלק. מאחדים עם יתרת המיונז ומוסיפים מיץ לימון.
הגשה:
כשהעוף קר חותכים לרצועות נאות ומניחים על הברוסקטות, מזלפים מהרוטב, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

202 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן