נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - סמבוסק גבינה במחבת

ארוחת הערב הכי מהירה שיש לי ברפרטואר. בצק מ-3 מרכיבים, מלית מ-2, מחבת אחת... ובצ'יק זה מוכן.
כמות: 8 מנות

½ 2 כוסות קמח תופח (350 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
1 ביצה
8 כפות גבינת ריקוטה מלוחה גד
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת גד
תרסיס שמן פאם שמן זית

1.בקערה מערבבים קמח תופח, שמנת וביצה. לשים בידיים לבצק נעים וטיפטיפה דביק.
2.מחלקים ל-8 ומרדדים כל חלק לעיגול על נייר אפייה משומן.
3.מניחים כף ריקוטה וחופן מוצרלה בצד אחד של עיגול הבצק.
4.מקפלים לשניים (לכיסוי המלית) ומהדקים את השוליים באצבעות או במזלג.
5.משמנים בספריי שמן מחבת ומטגנים להשחמה משני הצדדים. מעמידים כל סמבוסק על המחבת, על קו קיפול הבצק, ומטגנים עוד כמה שניות. מגישים חם.

עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב-ynet: https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426,00.html

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

428 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן