נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - 'צוללות' וופל בלגי

למה צוללות? בגלל צורת הוופלים במחבת, שמאפשר לשפד את המאפים ולהטביע אותם ברטבים. אחלה אופציה לאירוח שובר קרח סביב הצלחת. אם אין לכם את המחבת המיוחדת, הכינו במחבת וופל בלגי קלאסית, חתכו לרצועות והשחילו בשיפודים.

2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
5 כפות סוכר
2 ביצים
½ 1 כוסות חלב (360 מ"ל)
3 כפות שמן
תרסיס שמן פאם קנולה

1.במיקסר עם ראש הקצפה (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים קמח תופח וסוכר.
2.בקנקן מערבבים במזלג ביצים, חלב ושמן.
3.מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
4.משמנים מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
5.נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם (מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו').

עקבו אחרינו גם בפייסבוק- https://bit.ly/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב-ynet -
https://bit.ly/carinynet

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

309 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן