נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - עוגת 'תלישה' של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן

גביניות מבצק קיפולים מיוחד - שבבית ייקח לכם יומיים להכין, והיום אפשר לקנות קפוא ומרודד בכל סופר -בצק שמרים-עלים. במקום לאפות גביניות נפרדות ובודדות, אני מצופפת אותם לעוגת 'תלישה' ששוברת את הקרח סביב השולחן.

2 גביעי ריקוטה פרסקה גד (500 גרם יחד)
1/2 כוס אבקת סוכר (ועוד קצת אבקת סוכר, לקישוט אחרי האפייה)
2 ביצים, מופרדות
200 גרם שוקולד מילקה באבלס לבן
1 חב' בצק שמרים-עלים, מופשר

1.בקערה טורפים גבינה, אבקת סוכר וחלמון לתערובת אחידה ללא גושים. קוצצים בסכין שוקולד לבן ומערבבים לתערובת הגבינה.
2.חותכים את הבצק בסכין לריבועים ומניחים כף מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק.
3.מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
4.מניחים בצפיפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בחלבון ואופים מיד (ללא התפחה) 25-20 דקות, עד להשחמה.
5.מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים. תולשים את הגביניות בידיים ואוכלים

עקבו אחרינו גם בפייסבוק : https://bit.ly/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב- ynet :
https://bit.ly/carinynet

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

470 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן