נצפו לאחרונה

חלות לשבת - אבי הוכמיץ

מתכון מדויק ומפורט עם כל הטיפים להכנת חלות מוצלחות אווריריות ועסיסיות
כמו של הקונדיטוריות.
הערה: יש להצטייד בקמח של "שטיבל" מס' 18 קמח מיוחד להכנת חלות ומכיל הרבה גלוטן.
ניתן להחליף בקמח רגיל אך התוצאות יהיו פחות טובות.
בהצלחה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

430 צפיות
תגיות
מתכוני לחם, מתכון ללחם, הכנת לחם
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן