נצפו לאחרונה

כרעי עוף עם ירקות שורש ברוטב יין אדום של שף אבי ביטון וקובי אריאלי

(5 מנות)

מרכיבים
1/2 כוס קמח
5 כרעי עוף
1/2 כוס שמן זית
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה קלופים וחתוכים לקוביות
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים אדומים קצוצים דק
6 שיני שום פרוסות
1 כרישה, החלק הלבן בלבד, קצוצה
250 גרם חזה אווז מעושן חתוך לקוביות
3 כוסות יין אדום יבש
צרור עשבי תיבול - תימין, טרגון, אורגנו - קשורים בחוט שפגט
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, מקמחים את כרעי העוף ומנערים מהקמח העודף.
מחממים בסיר רחב את שמן הזית ומטגנים את הכרעיים 4 דקות מכל צד עד להזהבה.
מעבירים לצלחת, מוסיפים לסיר את השורשים, הגזר, הבצל השום והכרישה, מטגנים דקה תוך ערבוב, מוסיפים את חזה האווז ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
מחזירים את נתחי העוף לסיר, מוסיפים את היין וצרור עשבי התיבול, מתבלים שוב במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על להבה קטנה כשעה וחצי, עד שהרוטב מסמיך.
מגישים עם פירה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

620 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן