VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

ברוסקטת עוף ברוטב טונה, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 6

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


נוסף לפני מאת בתוך בישול ומתכונים מתכוני עוף
45 צפיות

תיאור

המרכיבים:
פרוסות בגט/לחם מחמצת מאורך
3 כפות שמן זית
1 ק״ג פרגית עם העור
150 סמ״ק יין לבן יבש
1 שן שום
1 בצל
1 גזר
1 מקל סלרי ללא העלים
1 עלה דפנה
לרוטב:
4 פילטים אנשובי
2 קופסאות טונה בשמן, מסוננות היטב
1 כף צלפים
2 כפות מיונז איכותי
מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה:
הברוסקטה:
פורסים פרוסות אלכסוניות וקולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה עמוקה.
העוף:
במחבת חמה מאוד צורבים את העוף כאשר העור כלפי מטה.
כאשר העור פריך ושחום, הופכים את הנתחים ומוסיפים את היין, השום, הבצל, הגזר, הסלרי ועלה הדפנה.
מבשלים עד שהנוזלים מתאדים כמעט לגמרי.
במידה והעור מופרד, צולים את העור ואת הפרגית בנפרד.
הרוטב:
קוצצים את האנשובי, הטונה והצלפים.
מוסיפים כ - 1/3 מן המיונז ומערבבים עד לאיחוד.
ניתן לטחון בבלנדר מוט על מנת לקבל מרקם חלק. מאחדים עם יתרת המיונז ומוסיפים מיץ לימון.
הגשה:
כשהעוף קר חותכים לרצועות נאות ומניחים על הברוסקטות, מזלפים מהרוטב, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה טרייה ומגישים.

פרסם את תגובתך

תגובות

אין תגובות עדיין. אתה יכול להיות הראשון שיגיב.
RSS