VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

ביסקוויטים 'מכוערים אבל טובים', מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 2

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


נוסף לפני מאת בתוך בישול ומתכונים מתכוני קינוחים
154 צפיות

תיאור

חומרי הגלם:
100 גרם אגוזי לוז שלמים (עדיף קלופים)
3 חלבונים גדולים
80 גרם סוכר
קורט מלח

אופן ההכנה:
קולים את האגוזים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 10 דקות.
מגלגלים את האגוזים בתוך מגבת מטבח ונפטרים מהקליפה. מצננים וטוחנים גס.
במיקסר מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה.
מוסיפים את הסוכר וקורט מלח וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
מקפלים את האגוזים פנימה בשני שלבים עד להטמעתם בקצף החלבון.
מדליקים תנור ל- 150 מעלות.
משמנים תבנית בחמאה מומסת ובעזרת כפית מניחים ערמות תערובת קטנות על נייר אפיה במרחק 2 ס״מ אחת מהשנייה.
אופים כ- 50 דקות עד להזהבה ו-10 דקות נוספות עם דלת התנור פתוחה, סך הכל שעה.
מצננים היטב על גבי רשת קירור ולאחר מכן מעבירים לכלי אטום, על מנת שהמכוערים לא יספגו לחות.
וריאציות:
אחרי איחוד החלבון והאגוזים, ניתן לבשל את המסה במחבת על מנת לקבל עוגייה מעט יותר קרמלית: מעבירים למחבת ומחממים על להבה נמוכה, תוך ערבוב בכף עץ במשך כ 10 דקות עד שהתערובת מזהיבה.
במקום אגוזי לוז בלבד אפשר כמות שווה של אגוזי לוז ושקדים, טוסקנה סטייל.
בשלב הוספת הסוכר מערבבים אותו עם כפית מחוקה של אבקת קקאו משובחת.

פרסם את תגובתך

תגובות

אין תגובות עדיין. אתה יכול להיות הראשון שיגיב.
RSS