VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

אגס שיכור עם רוטב זאבאיון, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 1

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


85 צפיות

תיאור

חומרי הגלם:
1 ליטר יין גוורצטרמנר
240 גרם סוכר
מקל קינמון
8 אגסים
לזביון:
1/2 כוס מנוזל היין שבושלו בן האגסים
4 חלמונים

אופן ההכנה:
קולפים את האגסים למעט הגבעול.
מביאים את היין עם הסוכר והקינמון לרתיחה ומבשלים כ 10- דקות.
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-20 דקות.
מצננים את האגסים בנוזל.
מכינים את הזאבאיון:
בקערה גדולה מניחים את היין והחלמונים.
מניחים את הקערה על גבי סיר עם מים חמים (בן מארי). יש להקפיד שתחתית הקערה לא תבוא במגע עם המים החמים.
בעזרת מטרפה טורפים את המסה עד לקבלת מרקם קרמי.
מעבירים את האגסים לצלחת הגשה ומעטרים כל אגס בכף זאבאיון. מגישים מיד!

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS